Antena Căutare

Un nume surpriză e favorit să-l înlocuiască pe Zidane la Real Madrid! Anunțul ziarului de casă al ”galacticilor”

Zinedine Zidane, omul care a marcat istoria recentă a celor de la Real Madrid, și-a anunțat plecarea de pe banca tehnică a campioanei Europei, la doar 11 zile de când a câștigat al 3-lea trofeu consecutiv al Ligii Campionilor.

Plecarea lui Zidane a surprins pe toată lumea, inclusiv pe președintele ”galacticilor”, Florentino Perez. ”Nu am fost pregătit pentru asta. Vreau să îi mulțumesc lui Zizou pentru pasiunea, dedicarea și ambiția de care a dat dovadă. Comportamentul său este un exemplu pentru toți. Sper că acesta nu este un adio și, într-o bună zi, va reveni la Real Madrid” a spus șeful madrilenilor.

Florentino Perez a avut însă un plan bine stabilit și, conform celor de la Marca, acesta are deja pregătit un nume pe care să-l numească pe banca Realului în locul lui Zidane.

Ziariștii de la Marca scriu că Mauricio Pochettino, antrenorul celor de la Tottenham, este favoritul lui Perez: ”Antrenorul pe care îl apreciez cel mai mult este Mauricio Pochettino” ar fi spus Perez într-un cerc restrâns de prieteni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mauricio Pochettino tocmai a semnat prelungirea cu încă 5 ani a contractului cu Tottenham, însă a anticipat o posibilă plecare la un club mare și a stabilit o clauză în înțelegerea cu londonezii conform căreia poate pleca liber dacă este ofertat de PSG sau Real.

Mauricio Pochettino a mai antrenat în carieră pe Espanyol (2009-2012), Southampton (2013-2014) și, din 2014, se află pe banca lui Spurs. Cea mai bună performanță a sa la Tottenham e locul 2 în Premier League din sezonul 2016-2017.

BREAKING NEWS! CUTREMUR ÎN SPANIA: Zinedine Zidane și-a dat demisia de la Real Madrid: ”Echipa are nevoie de o schimbare... România, victorie marcă înregistrată cu Chile, după un amical cu multe goluri, răsturnări de situație și o eliminare. Bu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x