Antena Căutare

BREAKING NEWS! CUTREMUR ÎN SPANIA: Zinedine Zidane și-a dat demisia de la Real Madrid: ”Echipa are nevoie de o schimbare!”

Zinedine Zidane a demisionat de la Real Madrid! În cadrul unei conferințe de presă care a surprins pe toată lumea, organizată azi, la baza madrilenilor de la Valdebebas, Zidane, primul antrenor din istorie care a cucerit trei Ligi ale Campionilor la rând, și-a anunțat plecarea de la Real.

Zinedine Zidane a demisionat de la Real Madrid! ”Am decis să nu mai continui alături de Real Madrid. După 3 ani am decis că e nevoie să o iau pe alt drum. Datorez multe acestui club. Cred că echipa are nevoie de o schimbare. Am luat decizia pentru că iubesc acest club, iubesc oamenii de aici.

Cred că este cel mai bun moment pentru toată lumea ca eu să plec. Echipa trebuie să mențină ritmul și să câștige trofee. După 3 ani, e nevoie de o nouă voce la echipă, alt mod de lucru”. a spus Zizou

Zidane le-a comunicat și jucătorilor decizia luată: ”Am vorbit cu căpitanul Sergio Ramos, cel care a spus că îmi respectă decizia și mi-a urat succes în viitor. De asemenea, acesta a spus că a fost încântat să lucreze cu mine la Real”, a spus Zidane la conferința de presă susținută azi, alături de președintele Florentino Perez.

Întrebat de jurnaliștii prezenți la conferință dacă va pleca într-un loc anume, Zidane a spus: ”Momentan, nu îmi caută o altă echipă. Nu voi antrena în sezonul viitor”

Perez a fost surprins de decizia luată de Zidane și speră că pe viitor va lucra din nou cu legenda franceză: ”Nu am fost pregătit pentru asta. Vreau să îi mulțumesc lui Zizou pentru pasiunea, dedicarea și ambiția de care a dat dovadă. Comportamentul său este un exemplu pentru toți. Sper că acesta nu este un adio și. într-o bună zi, va reveni la Real Madrid.Zinedine Zidane a demisionat de la Real Madrid! Zinedine Zidane a venit la Real Madrid în ianuarie 2016, înlocuindu-l atunci pe Rafael Benitez. În cele 878 de zile petrecute pe Santiago Bernabeu, ”Zizou” a scris istorie!

Zinedine Zidane a demisionat de la Real Madrid! Ca antrenor al ”galacticilor”, Zidane a cucerit nu mai puțin de 9 trofee - de 3 ori UEFA Champions League (2015-16, 2016-17, 2017-2018), Supercupa Europei (2016, 2017), La Liga (2016-2017), Supercupa Spaniei (2017) și Cupa Mondială a Cluburilor (2016, 2017).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Loturile echipelor din Grupa H: Polonia, Senegal, Columbia și Japonia + progra... Un nume surpriză e favorit să-l înlocuiască pe Zidane la Real Madrid! Anunțul ziarului de casă al ”galacticilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x