A murit electrocutată din cauza telefonului mobil lăsat la încărcat! Avea doar 15 ani și era campioană națională la arte marțiale

 

Irina Ribnikova, campioană naţională a Rusiei la arte marţiale, a murit electrocutată în cada de baie, după ce telefonul mobil i-a căzut în apă în timp ce era la încărcat.

Sportiva de 15 ani era singură acasă, în oraşul siberian Braţk, şi vorbea la telefon. Ea a scăpat telefonul în apă şi s-a electrocutat, deoarece aparatul era la încărcat. Adolescenta a fost găsită de părinți, dar era deja prea târziu pentru a se mai putea face ceva pentru ea.

Ribnikova era foarte cunoscută în Rusia, unde, în urmă cu doar câteva luni, a câştigat un titlu naţional şi fusese inclusă în echipa naţională. 

„Un tragic accident a luat viața campioanei noastre, prietenă, coleg și elevă, Irina Rybnikova, 15 ani. Era candidată pentru titlul de maestră în sport, în pankration, fata noastră iubită. Odihnește-te în pace”, a fost mesajul transmis de Federația de specialitate.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI