Antena Căutare

Fotbalul românesc este din nou în DOLIU! Lazăr Ciucu, arbitru în meciurile Dinamo-Steaua, s-a stins din viață!

Fotbalul românesc este din nou doliu! La doar o săptămână după moartea marelui Ilie Balaci, astăzi s-a stins din viață Lazăr Ciucu, fost forbalist și arbitru. 

Fotbalul românesc este din nou doliu! La doar o săptămână după moartea marelui Ilie Balaci, astăzi s-a stins din viață Lazăr Ciucu, fost forbalist și arbitru.

Fostul fotbalist și arbitru Lazăr Ciucu a murit la vârsta de 71 de ani. Și-a început cariera la clubul sportiv Progresul București.

A urmat un periplu pe la mai multe echipe din Prahova. În sezonul 1971-1972 a trecut la divizionara secundă Poiana Câmpina, care, chiar în acel an, a retrogradat în Divizia C. De aici a fost luat de Petrolul Ploiești. Iar finalul periplului prahovean a fost la Metalul Plopeni. S-a întors în București, dar n-a mai jucat la nivel înalt.

După o carieră destul de scurtă ca fotbalist, Lazăr Ciucu a intrat în rândul arbitrilor. A făcut parte din brigăzi care au arbitrat derby-urile Steaua – Dinamo.

Anunțul morții lui Lazăr Ciucu a fost făcut pe Facebook, de Marcel Paraschiv, fost angajat la FRF:

„Ne-a mai parasit un arbitru de mare valoare. Era nelipsit de la celebrele dueluri Steaua-Dinamo. După Jan Grama ne-a parasit si celălalt asistent, Lazăr Ciucu. Condoleante familiei îndoliate. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace.”

BREAKING NEWS: Elicopterul patronului unei echipe de fotbal s-a PRĂBUŞIT în parcarea stadionului... Decesul patronului echipei Leicester City, CONFIRMAT! Cum a scăpat la mustață antrenorul Claude Puel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x