Antena Căutare

ABC News a suspendat un reporter care a spus în direct că în elicopterul prăbuşit s-ar fi aflat cele patru fiice ale lui Bryant

ABC News a suspendat un reporter care a afirmat în direct după accidentul de duminică, speculând, că toate cele patru fiice ale lui Kobe Bryant se aflau la bordul elicopterului care s-a prăbuşit, relatează Los Angeles Times.

Matt Gutman s-a corectat apoi şi şi-a cerut iertare, tot în direct. În plus, el a postat un mesaj pe Twitter: “Astăzi (n.r. – 27 ianuarie) am relatat în mod eronat că se credea că patru copii ai lui Kobe Bryant erau la bordul elicopterului. Este incorect. Le cer iertare familiei lui Kobe, prietenilor şi telesepectatorilor noştri”.

“Relatarea cu corectitudine a informaţiilor este esenţială pentru jurnalismul nostru. Relatarea iniţială a lui Matt Gutman nu a fost exactă şi nu s-a ridicat la nivelul standardelor noastre editoriale”, se arată într-un comunicat al ABC News, în care nu se precizează durata suspendării.

Gutman, în vârstă de 42 de ani, este reporter ABC News din 2008. El a câştigat premii în journalism pentru relatări din 2017, despre atacul armat din Las Vegas, şi din 2018, despre operaţiunile de salvare a echipei de fotbal juniori blocată în peştera din Thailanda.

Zilele trecute, şi Washington Post şi-a suspendat o jurnalistă, pe Felicia Sonmez, după ce aceasta a amintit pe reţelele de socializare despre un caz de viol în care a fost implicat Kobe Bryant, la scurt timp după decesul baschetbalistului. La scurt timp după ce au apărut informaţii privind prăbuşirea elicopterului în care se afla Kobe Bryant, Sonmez a postat pe Twitter un link către un articol din Daily Beast, cu titlul "Îngrijorătorul caz de viol al lui Kobe Bryant: "Dovezile ADN, povestea acuzatoarei şi o jumătate de mărturisire".

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Bryant era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

Sursa : news.ro

Costel Pantilimon, împrumutat de Nottingham Forest la Omonia Nicosia... România - Bosnia, în prima fază a barajului pentru calificarea la CM2021 de handbal masculin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x