Antena Căutare

Accident rutier cumplit! Un cunoscut fotbalist și-a pierdut viața. Jlloyd Samuel a pierit la 37 de ani!

Se întorcea de la școala unde copiii săi învăța. O clipă de neatenție și totul s-a transformat într-o tragedie. Jlloyd Samuel, fotbalist emblematic pentru Aston Villa, club pe care l-a servit vreme de nouă sezoane a murit într-un mod șocant și nedrept la frageda vârstă de 37 de ani.

Aflat de mic copil în Marea Britanie, jucătorul originar Trinidad Tobago a avut parte de un sfârșit care i-a lăsat fără cuvinte pe foștii săi colegi de la Villa, presa insulară considerând că este una dintre cele mai mari drame ale anului 2018 petrecută în Marea Britanie.

Accident rutier cumplit! Un cunoscut fotbalist și-a pierdut viața. Jlloyd Samuel a pierit la 37 de ani!

Potrivit martorilor, coliziunea dintre autoturismul său și dubița în care a intrat a fost violentă, mașina fostului fotbalist luând pur și simplu foc. Dacă medicii nu au mai putut face nimic pentru Samuel, șoferul celeilalte mașini se află încă în viață, dar a suferit răni foarte grave.

Ca fotbalist, Jlloyd Samuel a bifat 240 de prezențe în Premiere League, a fost selectat la loturile de juniori ale Angliei și a jucat de două ori pentru prima reprezentativă a statului Trinidad Tobago.

Cum ai grijă de ochii tăi atunci când faci jogging?... Spania e la putere! Atletico Madrid a câștigat Europa League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x