Antena Căutare

Adevărata cauză pentru care s-a prăbușit Eugen Neagoe, în timpul meciului! Medicii de la Floreasca au dezvăluit! De ce intervenție are nevoie

Cauza pentru care Eugen Neagoe s-a prăbușit, duminică, în timpul meciului Dinamo - Universitatea Craiova a fost comunicată de medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală.

Cauza pentru care Eugen Neagoe s-a prăbușit, duminică, în timpul meciului Dinamo - Universitatea Craiova a fost comunicată de medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală.

După primele investigații de la Floreasca, concluzia medicilor este că Eugen Neagoe a suferit un infarct cardiac inferior și urmează să fie supus imediat unei coronarografii.

Medicii de la Floreasca au precizat că sunt indicații pentru montarea unui stent, potrivit gsp.ro.

Articolul continuă după reclamă

Meciul Dinamo – Universitatea Craiova, contând pentru etapa a doua a Ligii I, a fost întrerupt, în minutul 25, după ce tehnicianului Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă.

Partida s-a reluat după o întrerupere de aproximativ un sfert de oră, ambulanţa care l-a preluat pe tehnicianul Eugen Neagoe de pe banca de rezerve părăsind stadionul.

Ce a spus Neagoe, înainte de a se prăbuși în timpul meciului Dinamo - Universitatea Craiova! Dănciulescu: „Fotbalul nu p... Ce a făcut Eugen Neagoe, înainte de a se prăbuși în timpul meciului! Greșeli grave pentru sănătate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii Vineri, 26.07.2024, 09:11
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x