Antena Căutare

Adi Mutu se muta de la Cesena in Corsica, la Ajaccio?

Presedintele gruparii Ajaccio, Alain Orsoni, a confirmat, agentiei France Presse, faptul ca ajuns la un acord pentru transferul atacantului Adrian Mutu (Cesena), precizand ca il asteapta pe jucatorul roman in Corsica la inceputul saptamanii viitoare pentru a semna un contract pe doi ani. Mutu a infirmat insa stirea, afirmand ca "n-am semnat cu nimeni, n-am vorbit cu nicio echipa, am impresari. Ma antrenez la Cesena (...) Eu am un contract pe care doresc sa-l respect. Nu stiu ce parere are Cesena. Nu sunt fara echipa cum se spune, mai am doi ani de contract. In doua satamani vom sti mai multe pentru ca se termina perioada de transferuri".

Orsoni a spus ca s-a intalnit, luni, la Milano, cu Mutu si cele doua parti s-au inteles. Romanul ar urma sa discute, joi, cu oficalii clubului Cesena, pentru a-si rezilia contractul. "Pretentiile sale financiare sunt mult sub cele ale lui Brandao si vorbim de un jucator de un alt calibru. Va fi la Ajaccio la inceputul saptamanii viitoare. Daca vom reusi, va fi o mare lovitura. Este intr-o dispozitie buna", a declarat presedintele grupraii franceze. Clubul Ajaccio a fost interesat in aceasta vara de transferul atacantului Brandao de la Olympique Marseille, insa brazilianul a ajuns in cele din urma la Saint-Etienne.

AFP prezinta o carte de vizita a lui Mutu, precizand ca romanul are o "reputatie sulfuroasa": "Mutu, care a trecut pe la mari cluburi europene (Inter Milano, Chelsea, Juventus), are in spate o reputatie sulfuroasa. Controlat pozitiv cu cocaina in 2004, atacantul a fost condamnat de TAS la sapte luni de suspendare si la plata sumei de 17,1 milioane de euro fostului sau club Chelsea. In august 2011, Mutu a fost exclus pe viata din echipa nationala a Romaniei, dupa ce a petrecut o seara cu bauturi alcoolice, cu doua zile inaintea unui meci amical cu San Marino".

A fost ales imnul oficial al Jocurilor Olimpice din Brazilia 2016!... VIDEO! Slovenia - Romania 4-3/ Ploaie de goluri la Ljubljana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x