Antena Căutare

Adrian Mititelu: "Mircea Sandu vrea sa-si dea demisia"

Patronul Universitatii Craiova a declarat ca Mircea Sandu si membri Comitetul Executiv vor intra pe 25 ianuarie in ilegalitate, prin urmare Romania nu va mai putea trimite echipe in competitiile europene. Acesta ar fi motivul pentru care presedintele FRF ar dori sa-si dea demisia zilele urmatoare.

Adrian Mititelu anunta ca DInamo, CFR si Rapid se chinuie degeaba sa castige campionatul, pentru ca Romania nu va avea echipe in competitiile europene.

Motivul? Membrilor Comitetului Executiv al FRF le expira mandatul, iar acest for de conducere va inta in ilegalitate.

"Noi, de la orele 24:00 nu vom mai avea conducere la FRF pentru ca Mircea Sandu are atributii limitate. Nu e o gluma. E pentru prima oara in 10 ani cand Adunarea Generala a FRF din ianuarie nu se mai tine.

In afara de Dragomir si Craciunescu, toti sunt ilegal in functii. Am inteles ca Sandu vrea sa isi dea demisia zilele urmatoare" a declarat Mititelu la o televiziune de sport.

Foto: Hepta

Tiki taka la nationala... Gigi Becali da sfaturi juridice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x