Antena Căutare

Adrian Mititelu: "Romania nu va avea echipe in Cupele Europene"

Patronul Universitatii Craiova a anuntat la o emisiune de televiziune ca, la finalul campionatului in curs, nicio echipa romaneasca nu va evolua in competitiile europene.

Adrian Mititelu a lansat o noua bomba in fotbalul intern. Dupa ce i-a acuzat pe Mitica Dragomir si Mircea Sandu ca ocupa abuziv, ca aurolacii, sediul Ligii si al Federatiei, patronul Universitatii a dezvaluit ca acest campionat se joaca degeaba, pentru ca nicio echipa nu va evolua la finalul lui in Cupele Europene.

"Va spun ca se joaca degeaba. In acest moment, Liga mai are doi membri afiliati: Universitatea Craiova si Ceahlaul Piatra Neamt. Singura sansa de a avea o echipa in Cupele Europene este ca Ceahlaul sa prinda un loc de Uefa sau sa castige titlul.

Aveti extrasul de la Registrul Asociatiilor. O sa vedeti cine sunt membrii afiliati. Nu exista Rapid, Vaslui, Steaua, nu exista de fapt nicio echipa din cele care se bat la Cupele Europene" a spus Mititelu.

Foto: Intact Images

Mircea Lucescu, scos basma curata... Mircea Sandu: "L-am regulat pe Marian Iancu". Vezi stenogramele retrogradarii Craiovei si Timisoarei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x