Antena Căutare

Adrian Mititelu, suspendat pentru un an si amendat cu 300.000 de lei

Finantatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a fost suspendat, azi, de Comisia de Disciplina a FRF, pentru un an si amendat cu 300.000 de lei pentru declaratii calomnioase la adresa membrilor Comisiei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor, informeaza frf.ro.


Patronul craiovean a declarat ca va contesta si aceasta suspendare la TAS, unde va primi castig de cauza. "E mana lui Mitica, a lui Kassai, se fac de ras. Toate amenzile vor pica la TAS. Mai pierd si bani, din cheltuielile de judecata. Asta e modul lor de a se razbuna pe un om care a bagat bani în fotbal. Parchetul îmi va da dreptate si in cazul asta. O sa aveti surprize mari si cu ei, si cu Piturca, si cu niste fotbalisti. In scurt timp, veti afla cine minte si cine e corect. Or sa devina penibili ei. O sa angajez cea mai tare casa de avocatura din Elvetia si va fi un proces de rasunet", a spus Mititelu la Sport.ro.

Jurnalul.ro

Gloria Bistrita - Dinamo 0-2/ "Cainii", cu un pas in finala Cupei Romaniei... Romania, amical cu Paraguay in locul celui cu Columbia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x