Antena Căutare

Adrian Mutu s-a destainuit la o emisiune franceza: "E greu sa te mai distrezi cand esti casatorit si ai trei copii"

Adrian Mutu si-a povestit viata in emisiunea Le Club, de pe canalul francez Bein Sport. "Briliantul" a explicat escapada in club dupa Romania - Olanda, cum a ratat transferul la Olympique Marseille si de ce s-a stricat relatia cu celebrul Mourinho.

Gazdele de la emisiunea Le Club i-au pregatit o surpriza lui Mutu. Un mini-reportaj despre “Briliantul” asteptat ca un salvator in Corsica. Intre timp, insa, Mutu s-a certat cu antrenorul si a devenit celebru dupa escapada de la finalul partidei Romania - Olanda. "Nu ma asteptam sa fiu schimbat cu Bastia", a explicat el. Apoi a spus despre escapada din bar: "E greu sa te mai distrezi cand esti casatorit si ai trei copii. A fost doar o cina normala, alaturi de prieteni".

Briliantul le-a cerut corsicanilor sa nu astepte prea multe goluri in acest sezon. Mutu a dezvaluit ca putea ajunge mai rapid in campionatul francez. "Am fost aproape de Marseille in urma cu patru ani, dar nu s-a mai materializat mutarea".

Atacantul roman a infirmat si scandalul cu Jose Mourinho, pe cand juca la Chelsea. "Si-a ales jucatorii pe care se baza, iar eu nu m-am aflat printre ei, atata tot. Se intampla uneori ceva si antrenorul pur si simplu nu te place".

foto: Hepta.ro

VIDEO! Liga Campionilor: Sahtior invinge pe Chelsea. Barcelona, victorie in min. 90+4 cu Celtic. Vezi rezultatele si gol... CNVC: Start cu 3 luni intarziere in Trofeul Sinaia Forever...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x