Antena Căutare

CNVC: Start cu 3 luni intarziere in Trofeul Sinaia Forever

Programata initial in perioada 27-29 iulie, cea de-a IV-a editie a etapei de viteza in coasta Trofeul Sinaia Forever a fost amanata din cauza referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu si se va desfasura in acest weekend (26 – 28 octombrie). Peste 65 de piloti s-au inscris deja in concurs, iar organizatorii au prelungit programul de inregistrare pana joi, 25 octombrie.

Traseul de la Sinaia este extrem de spectaculos, acele de par de pe "Drumul Cotei" anuntand spectacol, si are o lungime de 3.015,2 metri, diferenta de nivel de la start la sosire fiind de 163,3 metri. Startul in etapele a 7-a si a 8-a din Campionatul National de Viteza in Coasta (CNVC) Dunlop 2012 se va da vineri si duminica, incepand cu ora 8.00, de la Casino (lintersectia strazilor Octavian Goga, Manastirii si Eroilor), in fiecare dintre aceste zile fiind programate cate doua curse. Iar sosirea este programata la Telegondola Sinaia.

Adrian Mutu s-a destainuit la o emisiune franceza: "E greu sa te mai distrezi cand esti casatorit si ai trei copii&... Ioan Andone a demisionat de la CFR Cluj! Urmatoarea lui destinatie ar putea fi Rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x