Antena Căutare

Adrian Mutu va fi pus pe lista de transferuri de Fiorentina

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a scris in editia de astazi ca atacantul roman Adrian Mutu va fi pus pe lista de transferuri a Fiorentinei la vara, masura facand parte din strategia de intinerire a echipei gandita de gruparea toscama. Conform sursei citate, inlocuitorul lui Mutu va fi muntenegreanul Stevan Jovetic, 21 de ani, considerat viitorul star al echipei Viola.

"In ianuarie, Fiorentina i-a dat ultima sansa, iar el a rasplatit clubul cu multe promisiuni si putine goluri: numai patru. Mai are inca un an de contract cu Viola si ideea de a ramine nu ii displace, mai ales ca suporterii il adora. Dar, daca se va simti indezirabil, va incerca o solutie alternativa. Deocamdata, oferte sint din afara Italiei", scrie Gazzetta.

Italienii sustin ca Mutu este tentat de un contract banos in Arabia, dar se teme ca daca va parasi Uniunea Europeana va pierde litigiul cu Chelsea, care ii cere 17 milioane de euro in urma scandalului scandalul "cocaina": "Momentan, sanctiunea e suspendata si e dificil de crezut ca din Anglia se va cere excluderea fotbalistului. Mutu ar face imediat recurs, acuzand ca i se incalca dreptul la munca, prevazut de Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Plecand din Europa, ar pierde insa tocmai acest sprijin".

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

UPDATE! Marius Sumudica a fost dat afara oficial de la Rapid... Mutu, pus pe lista de transferuri de Fiorentina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x