Antena Căutare

Adrian Mutu: "Vreau sa calific echipa la Euro si sa bat recordul lui Hagi!"

Revenit la echipa nationala dupa o absenta de aproape un an si jumatate, Adrian Mutu a stat in aceasta dupa-amiaza din nou fata in fata cu ziaristii romani dupa meciul de trista amintire cu Serbia din octombrie 2009.

"Sincer sa fiu, ma asteptam sa mai fiu convocat. In aceste 17 luni, vreo noua am fost suspendat, deci chiar daca as fi fost apt de joc, n-as fi putut fi la dispozitia antrenorului. Simt presiune, dar sunt obisnuit. Tot timpul a fost presiune pe mine pentru ca toata lumea asteapta ceva special de la mine. Sper sa le dau satisfactie fanilor si sa nu-i dezamagesc",


"Am vorbit cu Razvan ca de la barbat la barbat. A fost o discutie constructiva. Am vorbit mai mult despre ceea ce trebuie sa facem decat despre ce s-a intamplat. Fiecare poate sa creada ce vrea, eu voi incerca sa arat pe teren ca am o alta atitudine. Le-am cerut scuze colegilor si celor care au fost prezenti la Belgrad deoarece am considerat ca asa este normal intr-un colectiv, iar faptul ca mi-am cerut scuze nu inseamna ca mi-au cazut gradele sau ceva. Nu este prima data cand mi-am cerut scuze. Dupa discutia cu antrenorul, mi-am dat seama ca am gresit. Am avut o frustrare in aceste noua luni din cauza neglijentei de care am dat dovada pentru ca celelalte probleme au reprezentat de fapt o refulare. Am fost suparat pe mine si pe neglijenta de care am dat dovada. Eram vinovat la fel ca si ceilalti. Am fost acuzat ca am vandut meciul, ceea ce mi se pare ridicol. Sunt doar niste rautati care sunt menite sa bage raca intre mine si Razvan".


Avem doua puncte, ceea ce este foarte putin, de aceea este obligatoriu sa castigam ambele meciuri. Este o partida foarte importanta, capitala chiar. Pentru a fi siguri de calificare trebuie sa castigam. Sincer vorbind, Bosnia nu este o forta, cea mai puternica echipa din grupa este Franta, iar apoi vine Romania".

"Vreau sa bat recordul lui Hagi, dar nu acesta este principalul meu obiectiv. Important este sa ajut echipa sa se califice la Euro, iar daca acest obiectiv va fi indeplinit, cu siguranta il voi indeplini si pe cel de-al doilea pentru ca sunt atacant si trebuie sa inscriu goluri".
Presa turca: "Polat nu i-a acceptat demisia lui Hagi"... Hagi pleaca de la Galatasaray!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x