Antena Căutare

Adrian Porumboiu a gasit tradatorii din echipa si sare la gatul lui Kovacs: "E facut in eprubeta"

Finantatorul Vasluiului a luat foc dupa infrangerea in fata Rapidului si i-a acuzat voalat de Pavlovic si Zmeu ca ar fi jucat prost pentru ca au fost contactati de Rapid. Nici arbitrul Istvan Kovacs nu a scapat de furia patronului.

Adrian Porumboiu a fost foarte nemultumit de infrangerea in fata Rapidului si s-a aratat surprins de evolutia slaba a propriilor jucatori.

Mai mult, vasluianul crede ca Pavlovic si Zmeu, cei ce au gresit decisiv, ar fi fost contactati de Zotta inaintea partidei.

"Eu credeam ca doar 3 fotbalisti au fost sunati: Sanmartean, Milisavjevic, si Milanov, bravo lor ca mi-au zis, am scris si in raport. Dar au mai fost doi: nu e posibil sa il calci pe Alexa in fata arbitrului. El oricum e prieten cu excrocul ala (Zotta). Iar celalalt Zmeu e incredibil. Am vorbit cu el: cat oi fi tu la Vaslui, sa nu mai dai pasa inapoi sau la portar; el "da, nea Adi" si exact asa a facut. Oricum aceasta magarie a fost facuta printr-un loc unde era pactul inainte de Revolutie."

Istav Kovacs a fost, de asemenea, desfiintat de finantator: "Stiu cum a fost promovat, stiu tot. El e un arbitr facut in eprubete pentru a ajuta doua echipe".

Porumboiu considera ca Ion Craciunescu nu e strain de greselile impotriva lui FC Vaslui: "Craciunescu la CCA se transforma intr-un dictator din Columbia, unde se pun pistoalele pe masa. Spre bucuria lui am pierdut iar. Asa sunt eu prieten cu el".

Foto: Intact Images

Luis Suarez, suspendat 8 etape dupa jignire aduse lui Evra... Pavlovic l-a injurat pe Hizo dupa eliminarea cu Rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x