Antena Căutare

Adrian Porumboiu: "Am fost luati drept material didactic pentru arbitri"

Finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a comentat ironic la Radio GSP posibilitatea ca echipa sa sa fie avantajata de arbitrii in meciul cu Steaua. Desi sunt unele voci care acuza legatura dintre patronul moldovean si noul sef al arbitrilor, Ion Craciunescu, Porumboiu a spus ca se asteapta ca arbitrajele sa fie in continuare potrivnice echipei sale.

Finantatorul moldovean este de parere ca nimeni n-ar trebui sa mai comenteze victoriile echipei sale si sa le puna in seama arbitrajului, pentru ca a format la Vaslui cel mai puternic colectiv din Liga 1.

"Eu am pierdut un campionat pe mana arbitrilor, mi-au fost furate 12 puncte, dar lumea inca ma banuieste ca am legaturi cu arbitrii. Le doresc tuturor sa aiba parte de arbitrajele pe care le-am avut eu. In afara de meciul cu Dinamo, nu cred ca ne-a avantajat un arbitru. Am fost luati drept material didactic! Acum nu sunt decat 2 sau 3 arbitri care ar putea arbitra un meciul cu Steaua. Cel mai simpatic mie si lui Becali mi-ar fi Istvan Kovacs.

Cand mai spune cineva ca suntem favorizati de arbitri mai bine sa ia un bolovan in gura si sa mestece la el. Vasluiul, in istoria asta scurta pe care o are, a avut doar doua faze in care a fost favorizata. Vine acum Craciunescu! Ce arbitraje rasunatoare am avut si pe vremea lui! Lumea uita cati bani am investit si ce jucatori am adus. Credeti ca astia au venit la Vaslui pentru ca le place statuia lui Stefan cel Mare, astia au venit pentru bani, iar banii eu ii dau", a spus Adrian Porumboiu la RadioGSP.

Patronul vasluian a declarat ca nu se teme de meciul cu Steaua si nu considera ca partida de duminica ar trebui considerata un derby: "N-am nici un fel de treaba cu meciul cu Steaua. Cica trag si ei la titlu, dar mai vedem noi. Cred ca Sinmartean va juca, el isi doreste foarte mult sa intre in teren".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Samir Nasri: "Nu am avut emotii la penalty"... Echipa feminina a Romaniei la tenis de masa, vicecampioana europeana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x