Antena Căutare

Adrian Porumboiu: „Imi retrag echipa din campionat”

Suparat pe arbitrajul lui Ovidiu Hategan din partida cu Astra, patronul lui FC Vaslui ia in calcul posibilitatea de a renunta la a investi in fotbal.

„Normal ca supararea exista. Sunt lucruri de anul trecut, de anul acesta; e foarte clar. Eu stiu ca arbitrii aveau directii prestabilite si am reactionat si atunci.

Cand vezi atata bataie de joc, normal ca nu mai ai nicio tragere de inima. Anul trecut am fost facuti ferfelita, ni s-a refuzat dreptul de a visa la un trofeu. Anul acesta la fel: doua etape suntem lasati in pace, a treia suntem tocati. Nu e vorba de cine e presedinte la CCA. Poate sa fie si Obama, daca arbitrii au directii tot asa se intampla. Orice as spune, nu se intampla nimic bun. Hategan e cel mai promitator arbitru dar pe noi ne arbitreaza prost.

Decat sa stau sa isi bata joc de noi, mai bine retrag echipa din campionat. De ce sa mai dam bani daca ne fac pe fata? Au fost doua faze clare, de cursuri de arbitri incepaturi, nu complicate. Cred ca pot face ce vor si chiar fac ce vor. Sunt bataia lor de joc si nu mai suport" a rabufnit Porumboiu.

Foto: Intact Images

IMAGINI SOCANTE! MotoGP: Marco Simoncelli a murit pe pista de la Sepang in urma unui accident grav... Prepelita: "Alexa nu m-a lovit in drum spre vestiar "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x