Căutare Live

Adrian Rus: Trebuie să facem tot posibilul să ne calificăm la Euro-2020

Fundaşul Adrian Rus a declarat că jucătorii echipei naţionale vor aborda meciul cu Spania fără a ţine cont de faptul că România nu mai are şanse de a se califica la Campionatul European din preliminarii. El precizat că tricolorii trebuie să facă totul pentru a fructifica ultima şansă de la participa la Euro-2020, din Liga Naţiunilor.

"Chiar dacă e un meci care nu mai contează, fiind ieşiţi din lupta calificării, atunci când joci la naţională ai obligaţia să oferi totul la fiecare joc. Aşa vom face şi diseară, chiar dacă vom avea în faţa noastră cel mai puternic adversar din grupă. Trebuie să facem tot posibilul să ne calificăm. Avem această şansă şi va trebui să luptăm pentru calificare. Trebuie să fim uniţi, să fim o echipă, să luptăm unul pentru celălalt pentru obiectivul comun. Le mulţumesc (n.r. - fanilor) pentru susţinerea şi devotamentul arătat de-a lungul acestei campanii. I-am simţit mereu aproape, iar acum, deşi ştiu că sunt dezamăgiţi, demonstrează că iubesc echipa naţională. Iar pentru noi jucătorii asta contează foarte mult", a declarat Rus, potrivit FRF.

Meciul Spania - România va avea luni, de la ora 21.45, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Euro-2020.

Din grupa României, au obţinut calificarea Spania şi Suedia. Tricolorii au ratat accederea la turneul final la care organizează meciuri după ce au fost învinşi, vineri, pe teren propriu, de Suedia, scor 2-0.

România are ca ultimă şansă de calificare câştigarea play-off-ului din Liga Naţiunilor, din martie 2020.

Sursa : news.ro

Racheta ruptă de Serena Williams în finala cu scandal de la US Open din 2018, scoasă la licitaţie... UPDATE - Meciul Spania - România a început: Spania conduce România, scor 4-0; Fabian Ruiz a marcat în minutul 8...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri