Antena Căutare

Agentiile de pariuri au scos ofertele pentru J.O. de la Londra. Romania are cota 300 ca va obtine cele mai multe medalii de aur la olimpiada

Jocurile Olimpice de la Londra se apropie, iar agentiile de pariuri au scos deja ofertele pentru clienti. Sportivii romani pot fi miza multor pariori, iar castigurile pot consistente dupa cum arata cotele lor. Cele mai multe pariuri merg pe gimnastica, scrima si canotaj.

Olimpiada de vara incepe la 27 iulie, asa ca pariurile pe sportivii romani sunt abia la inceput. Unii stiu insa foarte bine pe cine plaseaza banii.

Cunoscatorii spun insa ca jocurile olimpice nu atrag atat de multi pariori ca alte sporturi, cum ar fi fotbalul.

In ofertele antepost ale agentiilor, Romania nu sta grozav. Tara noastra are o cota de peste 300 pentru cine pariaza ca sportivii romani vor lua cele mai multe medalii de aur. SUA este favorita, dar si cota este destul de mica: 1.80. Tara gazda este cotata cu 75 la aceasta oferta de pariu.

In privinta disciplinelor, gimnastica are cele mai accesibile cote. La o cota de 9, cine pariaza ca Romania va lua locul intai pe echipe va castiga 900 de lei, daca asta se va si intampla. Favorita este insa Rusia, unde cota e mai mica, 2.85, la fel si castigul.

La sportivi individuali, cuplul Horia Tecau - Adrian Ungur este cotat cu 1.75, iar Sorana Carstea are sanse destul de slabe sa obtina o victorie la tenis, cota 500, spre deosebire de rusoaica Maria Sharapova, care este a doua favorita(5.0).

La Jocurile Olimpice de la Londra, Romania participa la 15 discipline, cu 103 sportivi. Cel mai numeros lot este cel de atletism, din care fac parte 17 sportivi.

Nadia Comaneci, "Zeita de la Montreal", poarta torta olimpica... CFR Cluj, pas gresit in noul sezon. Petrolul Ploiesti - Ceahlaul Piatra Neamt 5-0!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x