Antena Căutare

Ajaccio este echipa de la care Mutu se va retrage din fotbal! Vezi care a fost cea mai grava accidentare din cariera atacantului!

Adrian Mutu se gandeste deja la retragere si a declarat ca este foarte posibil ca Ajaccio sa fie ultima echipa la care o sa evolueze.

Ajaccio este echipa de la care Mutu se va retrage din fotbal! Vezi care a fost cea mai grava accidentare din cariera atacantului!
| gsp.ro

''La finalul contractului voi avea 37 de ani, ma gandesc la retragere si cred ca Ajaccio e ultima echipa la care voi juca. Am mai avut perioade grele cand m-am gandit la retragere. Dar familia mi-a fost alaturi si am depasit momentele grele'', a declarat atacantul, chiar daca in trecut spunea ca isi doreste sa se retraga de la Dinamo.

Mutu a vorbit si despre cea mai grea accidentare din cariera lui: ''Mi-am rupt cotul de doua ori. In primul rad este o lovitura foarte dureroasa si a trebuit si sa ma operez. Mi-au luat un tendon de la brat si mi l-au pus la cot''.

Atacantul lui Ajaccio este foarte afectat de ce s-a intamplat cu Mihaita Nesu si ii transmite ca este alaturi de el. ''Nici nu-mi gasesc cuvintele sa spun ce simt si cat de rau imi pare pentru ceea ce i s-a intamplat lui Mihai.''

"Briliantul" stie ca el si colegii sai de la nationala trebuie sa fie pregatiti atat fizic cat si psihic pentru dubla de foc cu Turcia si Olanda. ,,Vor fi doua batali grele!'', avertizeaza Mutu. Super meciul Romania-Olanda este in direct la Antena1 si liveVIDEO pe a1.ro, pe 16 octombrie, de la ora 21:00.

Mutu vorbeste despre familie, casa si Alexandra Dinu. Vezi cum reuseste Consuelo sa-l innebuneasca pe Adrian!... Baietii lui Raducioiu au reusit inca o victorie impotriva reprezentativei Moldovei! Romania U15-Moldova U15 s-a terminat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x