Antena Căutare

ALERTĂ LA FCSB! Nicolae Dică a renunțat la 7 titulari pentru meciul cu Hermannstadt, din ”sferturile” Cupei României

Eliminată din Europa League și aflată pe locul 2 în Liga 1, FCSB joacă diseară, de la ora 18:30, la Sibiu, în sferturile de finală ale Cupei României. Adversară îi va fi FC Hermannstadt din localitate, dar și vremea nefavorabilă din Ardeal. În ciuda faptului că această competiție i-ar putea aduce singurul trofeu din acest sezon, echipa lui Dică s-a deplasat la Sibiu fără 7 piese grele.

Pentru duelul cu FC Hermannstadt, echipă antrenată de Alexandru Pelici, Nicolae Dică nu va miza pe 7 titluari de drept ai FCSB. Tehnicianul roș-albaștrilor i-a lăsat acasă pe Junior Morais, Momcilovic, Romario Benzar, Bogdan Planic, Mihai Pintilii, Filipe Teixeira, Cristi Tănase și Denis Alibec. Dintre cei enumerați, doar doi nu au venit la Sibiu din pricina accidentărilor . Cristi Tănase a ieșit ”rupt” în duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe, câștigat de roș-albatri cu 2-0, un meci jucat de asemenea pe un teren îmbibat de zăpadaă, în timp ce Alibec este pe ultima sută de metri în procesul de recuperare după accidentarea suferită în prima etapă, la Mediaș.

În locul vedetelor, Dică va miza, cel mai probabil, pe câțiva puști de mare viitor. În lotul vicecampioanei deplasat la Sibiu și-au făcut loc mai mulți tineri jucători de la echipa a doua. Este vorba despre Ianis Stoica, Robert Ion, Ștefan Cana, Ovidiu Horsia și Alexandru Dinu.

Dintre jucătorii de bază, Dică i-a adus în Ardeal pe Budescu, Gnohere, Man, Fl. Tănase sau Nedelcu, dar și pe ultimul transferat la echipă, portarul Bălgrădean.

Pentru meciul din această seară, FC Hermannstadt a vândut toate biletele puse în vânzare și a adus din Italia o instalație de nocturna provizorie. Totul a costat-o 60 000 de euro, o investiție importantă pentru clubul din liga secundă.

Casele de pariuri s-au orientat rapid după ce FCSB a adus la Sibiu foarte multe rezerve, astfel că șansele de victorie ale celor de la Hermannstadt au crescut. Dacă ieri avem cote de 7,20 la 1,50, astăzi echilibrul e mai mult mai clar. Gazdele au ajuns la 5,00, iar FCSB la 1,75. Cota echipei lui Dică se află în continuă creștere.

Nu ar fi prima oară când FCSB părăsește Cupa înainte de fazele superioare. În sezonul 2016-2017, CS Mioveni a reușit surpriza optimilor de finală ale Cupei României, învingând-o pe FCSB după executarea loviturilor de departajare.

Nici conducătorii FCSB nu prea vor să continue în Cupă. ”Nu îmi doresc nicio semifinală. Îmi doresc să venim fără accidentaţi şi să meargă Sibiul mai departe” declara directorul sportiv al roș-albaștrilor, la plecarea spre Sibiu. Asta după ce patronul Gigi Becali a dezvăluit că a luat în calcul ca FCSB să nu se prezinte la meciul cu Hermannstadt.

Gaz Metan Mediaș ? FC Hermannstadt ? Care va fi următoarea surpriză din Cupa României. Cele mai neașteptate câștigătoare... Real Madrid, încă o umilință în La Liga! Au pierdut pe terenul ”prietenei” din Catalonia! Trupa lui Zidane, la -17 punct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x