Antena Căutare

Adrian Mutu, executat silit de prima soţie, Alexandra Dinu. „Briliantul”, îngropat în datorii

Adrian Mutu e din nou încolţit de datorii. Briliantul este executat silit de prima soţie, Alexandra Dinu. Peste 140 de mii de euro are de dat Briliantul, pentru pensia alimentară a lui Mario.

Adrian Mutu, executat silit de prima soţie, Alexandra Dinu. „Briliantul”, îngropat în datorii Galerie
Adrian Mutu și fosta soție, Alexandra Dinu

Adrian Mutu e din nou încolţit de datorii. Briliantul este executat silit de prima soţie, Alexandra Dinu. Peste 140 de mii de euro are de dat Briliantul, pentru pensia alimentară a lui Mario.

A fost cuplul anilor 2000. Adrian Mutu şi Alexandra Dinu. Legaţi de o iubire-fulger şi uniţi pe viaţă de un copil. Mario. Aproape 14 ani au trecut de la divorţul lor. Tot 14 ani are şi băiatul pentru care Alexandra şi Mutu duc astăzi un război. Pe bani. În numele fiului, tatăl e executat silit.

O mamă singură

Alexandra şi-a crescut singură copilul. De la Mutu, a cerut la început 2.500 de euro pe lună, pensie alimentară. Apoi dublu. Ani în şir, fotbalistul a plătit câte 5.000 de euro lunar. Numai în 2013, a achitat, în tranşe, peste 30.000 de mii de euro. Dar plăţile s-au oprit brusc la începutul lui 2014, iar Mutu a acumulat o datorie de 140.000 de euro. A fost perioada cea mai grea pentru Alexandra şi pentru fiul ei. Mario, diagnosticat cu o malformaţie la inimă, a suferit două operaţii pe cord deschis.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu, pe vremea când formau o familie

„Am avut momente în care am crezut că o să cedez, pentru că nu mi-am permis să cedez şi mi-am spus că dacă eu cedez acum, cine poate să-l susţină pe el? El avea nevoie de mine şi nu puteam să mă arăt nici măcar speriată”, a declarat Alexandra.

Adrian Mutu, tată de trei ori

Adrian Mutu are trei copii, din două căsnicii destrămate. Nici Mario, nici cele două fiice nu îi sunt aproape. Fetiţele au rămas în Republica Dominicană, alături de mama lor, Consuelo. Briliantul s-a întors în ţară, unde a cunoscut-o pe Sandra, fostă miss România, actuală doamnă Mutu. Cei doi s-au căsătorit pe o plajă din Cuba. Şi au mers împreună în mai multe vacanţe exotice.

Cândva un fotbalist de succes, Adrian Mutu a intrat în declin din cauza drogurilor. După ce a recunoscut că a luat cocaină, Briliantul a fost suspendat şi obligat să plătească 17 milioane de euro către clubul Chelsea. Acum, cariera lui de fotbalist se apropie de final. De pe teren, s-a mutat pe bancă, la echipa ASA Târgu Mureş.

După 20 de ani de absenţă, România e din nou la Jocurile Olimpice! Ana Luiza Filiorianu ne va reprezenta la Rio, la gimn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x