Antena Căutare

OFICIAL: Alibec a plecat de la FCSB! Atacantul a fost prezentat la noua sa echipă. Ce salariu va primi

Telenovela Denis Alibec OUT de la FCSB s-a încheiat. Cu un relativ bine pentru atacant și cu bani peste așteptări pentru Gigi Becali. Atacantul de 27 de ani a semnat pe trei sezoane cu echipa la care a cunoscut cele mai importante performanțe în carieră, Astra Giurgiu, scrie Gazeta Sporturilor.

UPDATE: Denis Alibec a fost prezentat oficial la Astra Giurgiu. La echipa unde s-a consacrat ca un atacant de top al Ligii 1, Alibec va primi un salariu de 15.000 de euro pe luna.

”Bine ai revenit, Denis Alibec!
Astra a realizat un nou transfer, clubul nostru obținând semnătura internaționalului Denis Alibec pentru următorii 3 ani.

După un an și jumătate, Denis revine la clubul unde a cunoscut cele mai frumoase momente și a realizat cele mai bune performanțe! Bine ai revenit, Denis Alibec!” se arată pe site-ul Astrei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

......................................................................................................................

Pentru răscumpărarea lui Alibec, patronul Astrei, Ioan Niculae, i-a plătit lui Gigi Becali 1,4 milioane de Euro. Alibec a ajuns la FCSB de la Astra Giurgiu în 2016, Gigi Becali plătind la acea vreme o sumă record, două milioane de euro.

Cariera lui Alibec la FCSB a început fulminant. După numai câteva reușite și evoluții excelente, atacantul a și fost ”valorificat” de Gigi Becali. Acesta din urmă a ieșit public cu declarații de genul ”Nu-l dau nici pe 10 milioane de Euro”. Între timp, atacantul a intrat în conflict cu Nicolae Dică și MM Stoica și a căzut în dizgrația patronului care, iar acum FCSB-ul sărbătorește pentru faptul că a încasat o sumă uriașă pentru un jucător care a părut că a uitat fotbalul în ultimul sezon.

Alibec a mai fost dorit și de Marius Șumudică la noua echipă, dar și de formații din Franța și Germania. A ales Astra și pentru a reveni în circuitul echipei naționale.

Un gol în 20 de meciuri a marcat Denis Alibec (27 de ani) în Liga 1 în ultimul sezon, cel mai slab din întreaga sa carieră. În Europa i-a mers ceva mai bine: a marcat două goluri cu Viktoria Plzen: unul în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, când FCSB a câștigat cu 4-1 în Cehia și unul în victoria cu 3-0 a roș-albaștrilor de pe teren propriu, din prima etapă a Grupei G din Europa League.

42 de meciuri și 12 goluri înseamnă cei doi ani petrecuți de Alibec la FCSB (2016-2018)

FCSB, ca și calificată în turul 3 preliminar Europa League! Viitorul lui Gică Hagi, la un pas de o victorie mare cu Vite... Transformarea ANULUI! Cum arată SIMONA HALEP! Coafura româncei face furori printre fanii tenisiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x