Antena Căutare

Alte vesti proaste pentru Iancu: trebuie sa plateasca 1.1 milioane de euro clubului Slovan Liberec

Lovita in plin din punct de vedere financiar dupa retrogradarea in Liga a doua, Poli Timisoara, o noua veste proasta vine dinspre FIFA.

Forul european a decis ca gruparea patronata de Marian Iancu sa achite datoria catre clubul ceh Slovan Liberec, reprezentand o restanta de plata din transferul fundasului Milos Brezinsky din anul 2008.

Mai exact, FC Timisoara are de plata 1.050.000 de euro catre gruparea ceha, plus 100.000 de euro penalitati. De asemenea, FIFA cere ca FC Timisoara sa achite si 10.000 de franci elvetieni reprezentand costuri procedurale in urma procesului.

FC Timisoara l-a transferat in anul 2008 pe fundasul Milos Brezinsky de la gruparea ceha Slovan Liberec. Brezinsky a evoluat la formatia banateana pana in 2010 cand si-a reziliat de comun acord contractul.

In momentul de fata, fundasul se afla sub contract cu gruparea Viktoria Plzen, dar joaca sub forma de imprumut la Ceske Budejovice.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Johnson si Zabaleta si-au prelungit contractele cu Manchester City... Utrecht ii va prelungi contractul lui Nesu: lui Mihai i se va propune un post in cadrul clubului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x