Antena Căutare

Amânarea Australian Open din cauza incendiilor de vegetaţie este puţin probabilă, susţin organizatorii

Amânarea Australian Open din cauza incendiilor de vegetaţie este puţin probabilă, susţin organizatorii, care au precizat că au luat toate măsurile pentru a proteja jucătorii.

Openul Australiei este programat în perioada 20 ianuarie - 2 februarie, la Melbourne, un oraş acoperit de un fum toxic provocat de incendiile de vegetaţie din est.

Novak Djokovici, preşedintele Consiliului Jucătorilor ATP şi numărul 2 mondial, a cerut organizatorilor să ia în considerare o amânare a turneului dacă incendiile şi fumul degajat ameninţă sănătatea jucătorilor.

Preşedintele federaţiei australiene (Tennis Australia) Craig Tiley a afirmat că nu se ia în considerare o astfel de măsură.

"Având în vedere informaţiile de care dispunem, previziunile sunt bune. Am luat măsuri suplimentare pentru ca Openul Australiei să se desfăşoare aşa cum am prevăzut", a declarat Tiley.

Dacă prezenţa fumului toxic este considerată periculoaseă, arbitrii pot întrerupe meciurile, a mai spus Tiley.

Sursa : news.ro

FCSB a efectuat vizita medicală. Darius Olaru: Venirea la FCSB este un pas înainte şi nu vreau să mă opresc aici... Vasile Miriuţă revine pe banca tehnică a echipei FC Hermannstadt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x