Amicalul cu Grecia se va desfasura in Austria

Desi Mircea Sandu anuntase ca s-a renuntat la amicalul cu Grecia, acesta se va disputa, totusi, in Austria, martea viitoare.

UPDATE: Pe parcursul zilei de luni s-a gasit o solutie pentru disputarea partidei cu Grecia in Austria, asa ca Romania va sustine doua amicale in perioada meciurilor de baraj pentru Euro 2012.

Principalul motiv il reprezinta faptul ca elenii ar fi dorit ca partida sa se joace in Germania, insa federatia germana nu si-a dat acceptul pentru ca meciul sa aiba loc pe teritoriul sau din motive de securitate.


"Meciul cu Grecia nu se va mai disputa. Problema cu Grecia a fost locul de desfasurare. Federatia germana nu si-a dat acordul pentru ca au avut probleme cu proprii suporteri si intr-o alta tara nu vrea Grecia", a explicat Mircea Sandu la DolceSport.

Seful federatiei a dezvaluit ca s-a incercat perfectarea unei alte partide amicale, dar cel mai probabil Romania va juca doar cu Belgia, pe 11 noiembrie: "Noi am facut demersuri pentru Tara Galilor si Irlanda de Nord, dar acestea au refuzat. N-am primit raspuns de la Slovacia si Liechtenstein, dar mai mult ca sigur ca vom juca un singur meci".

Selectionerul Victor Piturca a dezvaluit ca nu si-a dorit ca meciul cu Grecia sa se joace la Bucuresti, din cauza atmosferei care s-a creat in urma ultimelor scandaluri din fotbalul romanesc.

„Grecii si-au dorit sa joace pe National Arena, dar nu am dorit noi sa se joace in Romania, din cauza atmosferei care s-a creat. Nu se poate ca noi sa jucam aici si sa fim injurati", a spus tehnicianul, care nu a exclus posibilitatea disputarii unui amical impotriva unei echipe de club: „Ne gandim si la un amical cu o echipa din club din Romania, avem in calcul si aceasta posibilitate daca nu se va rezolva cu un alt adversar".

Foto: Intact Images

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri