Ancelotti nu vine la PSG

Desi italianul ar fi pe placul lui Leonardo, fostul antrenor al lui Milan si Chelsea este tentat sa-si continue aventura in Premiere League de aceea ar refuza propunerea arabilor de la Paris.

Rezultatele nefaste (infrangere la Lorient si egal la Rennes) din primele doua etape din Ligue 1 i-au determinat pe sefii lui PSG sa-i caute inlocuitor lui Antoine Kombouare.

Unul dintre cele mai vehiculate nume a fost cel al Carlo Ancelotti, insa conform presei franceze Leonardo se afla pe o pista gresita.

Italianul viseaza sa antreneze o echipa din campionatul englez pentru ca succesul din 2010 de la Chelsea i-a dat incredere. Pe de alta parte, Ancelotti nu s-ar aventura sa preia o echipa din mers, cu transferuri de care nu s-a ocupat personal, desi Pastore si Gameiro sunt castiguri certe pentru PSG.

foto: sport.it

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri