Antena Căutare

Fanii lui Arsenal catre Nasri: "Pleaca!"

Suporterii lui Arsenal s-au saturat de telenovela plecarii lui Nasri la City si i-au transmis mijlocasului francez sa-i plece cat mai repede la trupa lui Mancini.

Samir Nasri nu a jucat in prima etapa din Premiere League pentru Arsenal, impotriva celor de la Newcastle, dar asta nu inseamna ca a scapat de furia tunarilor.

Fanii trupei lui Wenger i-au scandat mijlocasului in repetate randuri sa plece la City, fiind furiosi pe francez ca nu a acceptat o prelungire a contractului, gandindu-se ca pe City of Manchester salariul sau actual va creste substantial. Tranzactia s-ar putea perfecta zilele urmatoare, Arsenal incasand 22 de milioane de lire sterline pe jucator.

Nasri a fost deranjat de acuzele suporterilor si a postat pe Twitter urmatorul mesaj: „Ce au facut fanii la meciul cu Newcastle e o lipsa de respect. Pana la urma sunt jucatorul lui Arsenal".

Replica nu a intarziat sa apara si a venit de la Tim Payton, unul din liderii suporterilor de pe Emirates: „Asa cum spune si Wenger, doar jucatorii care sunt cu gandul la echipa merita sa joace. Nasri nu e unul dintre ei, prin urmare trebuie sa plece. Pasiunea pentru Arsenal e peste orice fita a vreunui jucator".

foto: lacib.net

Ancelotti nu vine la PSG... Parcare supraetajata de 1.300 de locuri pentru National Arena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x