Antena Căutare

Andre Villas Boas demis de la Chelsea, di Matteo interimar

Portughezul a fost inlocuit duminica de catre Roberto di Matteo, care va asigura interimatul pana in vara

UPDATE: Chelsea a postat un comunicat pe site-ul oficial al clubului in care se arata ca Andre Villas Boas a fost demis din cauza rezultatelor proaste inregistrate in acest sezon. Albastrii nu au castigat decat doua partide din ultimele noua, fiind aproape eliminati din Liga dupa infrangerea de la Napoli. In campionat sunt la 20 de puncte distanta de Manchester City.

Ilie Stan va fi uimit sa afle ca nu este singurul antrenor din lume ce se afla sub presiune. Tehnicianul lui Chelsea, Andre Villas Boas o resimte dupa fiecare meci, cu toate acestea isi pastreaza optimismul. Unul exagerat, ar spune fanii de pe Stanford Bridge.

Dupa meciul pierdut cu West Bromwich Albion, portughezul si-a pus cenusa in cap, dar a incheiat in nota caracteristica: tot el va scoate echipa din criza.

"Acest rezultat mareste presiunea asupra mea. Suntem tot pe 5, dar la 3 puncte in spatele lui Arsenal. E o mare, mare dezamagire. Cu fiecare infrangere preconizez aparitia a tot mai multe critici. Avem responsabilitati pentru fani si club iar in meciul de azi nu ni le-am indeplinit. Trebuie sa jucam mai bine si nu e nevoie ca patronul sa ne sustina dupa aceasta partida execrabila. Insa tot mai cred ca sunt omul potrivit pentru acest post. Nu as fi acceptat daca nu as fi fost convins de acest lucru" a spus Villas Boas.

Foto: Hepta

Pancu risca sa-si incheie cariera... FOTO! Vica lui Piti, amanta lui Toja...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x