Antena Căutare

Andrei Margaritescu si Cristi Munteanu condamnati la 3, respectiv 5 ani de inchisoare cu executare

Cei doi fosti dinamovisti au fost condamnati miercuri la trei ani, respectiv, cinci ani de inchisoare, intr-un dosar legat de inmatricularea unei masini furate.

UPDATE! Cristi Munteanu: "Adica ala la Giurgiu il omoara pe sportivul american si ia 5 ani de puscarie, iar mie mi se da la fel, desi eu sint pagubitul. Am platit 32.000 de euro cash pe acel Audi, era inmatriculat, nu eu l-am inregistrat, iar acum am pierdut si banii si ma duc si la racoare. Un om omoara un altul, dar eu sint bagat la criminali!? Cum vine asta?"

Andrei Margaritescu: "Sunt socat dintr-un punct de vedere, pentru ca nu am niciun antecedent penal, n-am facut nimic niciodata, am fost un exemplu. Daca pacaleam pe cineva mai ziceam, dar cred ca m-am pacalit pe mine. Sa dau 30.000 de euro, sa pierd si masina si sa fiu si condamnat... Dar eu sunt linistit, imi pare rau pentru imaginea care se face. Eu imi vad mai departe de fotbalul meu si de viata mea", a afirmat si Andrei Margaritescu.

Decizia Tribunalului din Bucuresti nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs.

Andrei Margaritescu a fost ridicat de pe aeroport de catre politisti, in aprilie 2011 pe cind se pregatea sa se imbarce alaturi de colegii de la Dinamo in avion.

Margaritescu si Munteanu ar fi achizitionat masini de la o grupare cunoscuta pentru furtul de masini de lux. Acestea erau declarate ca fiind furate, erau ascunse, proprietarul incasa banii de asigurare si apoi hotii scoteau masinile la vanzare, scrie GSP.ro.



Foto: Evz.ro

CE Judo: Alina Dumitru, la al 8-lea titlu european din cariera. Aur si pentru Andreea Chitu... Bayern Munchen s-a calificat in finala Ligii Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x