Antena Căutare

CE Judo: Alina Dumitru, la al 8-lea titlu european din cariera. Aur si pentru Andreea Chitu

Campioana olimpica Alina Dumitru a obtinut, joi, medalia de aur la categoria 48 de kilograme, in cadrul Campionatul European din Rusia, de la Chelyabinsk. Performanta Alinei a fost repetata de Andreea Chitu - aur la categoria 52 de kilograme, informeaza Mediafax.

Alina Dumitru a castigat grupa A, dupa victorii in fata sportivelor Maryna Krot (Ucraina), Lisa Kearney (Irlanda) si Liudmila Bogdanova (Rusia).


In semifinale, campioana olimpica s-a duelat cu Laetitia Payet (Franta), pe care a invins-o prin ippon, calificandu-se facil in finala.

In ultimul act, Alina a invins-o pe belgiana Charline Van Snick. Lupta s-a decis cele tre minute de prelungire. Alina Dumitru a avut nevoie doar de 20 de secunde, pentru a reusi un ippon si a cuceri a opta medalie de aur din cariera.

Medalia de aur i-a adus Alinei Dumitru si un premiu in valoare de 2500 de euro.

Alina Dumitru are in palmares 7 titluri de campioana europeana (intre 2004-2011, cu exceptia anului 2009), dar si doua medalii de bronz (2002 si 2009).

Andreea Chitu a castigat aurul categoriei 52 de kilograme dupa ce a trecut in finala de Natalia Kuziutina, din Rusia.

Traseul Andreei Chitu pana la medalia de aur: victorii cu Priscilla Gneto (Franta), Rosalba Forciniti (Italia), Mareen Kraeh (Germania), Ana Carrascosa (Spania) si Natalia Kuziutina (Rusia).

Andreea Chitu, a reusit calificarea la Jocurile Olimpice, la categoria 52 de kilograme.

Inter Milano ii ofera un nou contract lui Cristi Chivu... Andrei Margaritescu si Cristi Munteanu condamnati la 3, respectiv 5 ani de inchisoare cu executare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x