Antena Căutare

Andy Murray, primul finalist de la Australian Open

Tenismanul britanic Andy Murray, cap de serie numarul 5, a reusit sa se califice in finala de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Murray a trecut in semifinalele competitiei de croatul Marin Cilici, al 14-lea favorit al competitiei, scor: 3-6, 6-4, 6-4, 6-2.

"Am avut o partida foarte grea, Cilic este un mare talent al tenisului. Am muncit mult si iata ca rezultatele se vad. Va fi important sa imi mentin nivelul bun si in finala pentru a avea vreo sansa" - Andy Murray dupa semifinala cu Cilic.

In finala, Andy Murray va da piept cu invingatorul partidei dintre elvetianul Roger Federer, cap de serie numarul unu, si francezul Jo-Wilfried Tsonga, al zecelea favorit al competitiei, meci ce se va disputa vineri.

Murray, in varsta de 22 de ani, se afla la a doua finala de Grand Slam din cariera, dupa cea pierduta in 2008 la US Open, in fata lui Roger Federer.
Formula 1 pe un lac inghetat... Justine Henin vs Serena Williams, finala feminina de la Australian Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x