Antena Căutare

Andy Roddick, eliminat de la Australian Open

Andreea Moldoveanu

Favoritul numarul 5 al turneului de la Australian Open, Andy Roddick, a fost eliminat din competitie de croatul Marin Cilic in cinci seturi: 7-6, 6-3, 3-6, 2-6, 6-3.


Accidentat la umar, americanul a inceput mai greu partida, insa a reusit a revina de la 0-2 la seturi si sa impinga meciul in decisiv. Dupa aproximativ patru ore de joc, Cilic a reusit sa castige setul decisiv cu 6-3 si sa se califice pentru prima data in semifinalele unui turneu de Mare Slem.

"Nu a fost deloc usor atunci cand a inceput sa joace mult mai bine. M-am chinuit cu adevarat pe propriul serviciu, el a pus foarte multa presiune pe mine si eu nu stiam ce sa fac. Dar am jucat punct cu punct si in final am obtinut break-ul"
, a declarat favoritul numarul 14, Marin Cilic.

La feminin,
Justine Henin isi continua forma de zile mari, eliminand-o si pe Nadia Petrova in doua seturi 7-6, 7-5. China va avea cel putin o reprezentanta in semifinalele de la Australian Open, dupa ce Jie Zheng a trecut in doua seturi de Maria Kirilenko.

Rezultate sferturi:


masculin:


Marin Cilic (Croatia) - Andy Roddick (SUA) 7-6, 6-3, 3-6, 2-6, 6-3


feminin:


Justine Henin (Belgia) - Nadia Petrova (Rusia) 7-6, 7-5
Jie Zheng (China) - Maria Kirilenko (Rusia) 6-1, 6-3


Dinamo va intalni nationala Coreei de Nord intr-un meci amical... Bataie intre granzi pentru fratii Karamian!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 octombrie 2024. George a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 octombrie 2024. George a câștigat suma de 3.500 de lei Marti, 01.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x