Antena Căutare

Anelka, exclus din nationala Frantei!

Dupa ce l-a injurat ca la usa cortului pe selectionerul Raymond Domenech, in pauza meciului pierdut de Franta in fata Mexicului (0-2), Nicolas Anelka este la doar un pas de a fi dat afara si trimis acasa, daca antrenorul va confirma injuriile aduse de jucator, lucru considerat formal.

Iritati de injuriile adresate de Anelka lui Domenech, oficialii Federatiei Franceze de Fotbal anunta ca atacantul lui Chelsea va fi exclus din echipa nationala daca tehnicianul va confirma cele spuse.

"Daca acele cuvinte de care am auzit au fost folosite intr-adevar la adresa lui Domenech, Anelka nu mai are ce cauta la Campionatul Mondial din Africa de Sud", a declarat Christian Teinturier, vicepresedintele FFF.

Nemultumit de jocul lui Anelka din prima repriza cu Mexic, Domenech i-a reprosat acestuia evolutia slaba, pe tunelul care duce spre vestiar. Atacantul lui Chelsea s-a rastit la antrenorul sau, fiind amenintat ca va ramine la cabine, locul sau urmind sa fie luat de Gignac, informeaza L'Equipe.

Ce a urmat este greu de reprodus! Anelka l-a facut cu ou si cu otet pe Domenech: "Du-te si trage-ti-o in c.r, fiu de c...a"!

foto: gsp.ro

Romania s-a calificat la CM de handbal masculin!... Ghana - Australia 1-1 / Africanii sunt lideri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x