Angola si Sudan remizeaza la Cupa Africii pe Natiuni

Echipa fostului stelist Carlos a terminat la egalitate (2-2) partida pe care a sustinut-o in fata Sudanului in primul meci al grupei B.

Angola a deschis repede scorul in meciul cu Sudan, Manucho trimitand imparabil in minutul 5 in dreapta lui Salim. La acest scor, vorbitorii de portugheza erau deja in sferturi.

Nu a fost de acord Bashir, care s-a inaltat intr-un careu mic din care Carlos era absent si a trimis la coltul lung. 1-1 in minutul 33.

Repriza secunda s-a desfasurat in aceeasi nota. Manucho, atacantul lui Villareal a transformat un penalty obtinut usor de Djalma la un faul al lui Nassir, iar Bashir a reusit dubla, profitand de o greseala a noului intrat Vunguidica.

Foto: wldcup.com

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri