Antena Căutare

Antonio Conte, după eliminarea echipei Inter din LC: Nu am ce să le reproşez jucătorilor, au dat tot ce au avut

Antrenorul echipei Inter Milano, Antonio Conte, a declarat că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi, eliminaţi din Liga Campionilor.

"Această fază a grupelor ne spune că ne-am jucat şansele până la final, într-o grupă foarte dificilă. Sunt dezamăgit pentru că am avut ocazia de a ne califica. Dacă revedem meciurile pierdute, există amărăciune. Astăzi, am avut ocazii bune de a marca, dar în fotbal trebuie să le fructifici. Nu am fost eficienţi, dar am dat totul, am pregătit bine meciul. Sunt dezamăgit şi pentru publicul care a făcut o ambianţă unică. Publicul a văzut efortul nostru. Nu am nimic să le reproşez jucătorilor mei cu privire la angajament, la dorinţă, la ceea ce au dat. Trebuie să ne ridicăm, să învăţăm din eşecuri şi să ieşim întăriţi. Ştim ce să îmbunătăţim şi ne pregătim pentru finalul de sezon. Sunt mândru că le sunt antrenor. Îmi dau tot ce au, toţi", a declarat Conte, potrivit lequipe.fr.

Fără numeroşi titulari, FC Barcelona a învins, marţi, în deplasare, cu 2-1, pe Inter Milano, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei F a Ligii Campionilor. Inter ratează calificarea în optimile Ligii Campionilor şi va juca în 16-imile Ligii Europa.

Sursa : news.ro

Niciun club francez în 16-imile Ligii Europa pentru prima dată din sezonul 2011/2012... Jorge Sampaoli a demisionat deşi a reuşit "minuni" la Santos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x