Antena Căutare

Demiteri pe bandă în Liga 1! Doi antrenori care și-au salvat echipele de la retrogradare, dați afară într-o singură zi

Sezonul competițional 2017-2018 din play-out-ul Ligii 1 s-a încheiat ieri la Târgoviște, după un meci dramatic de baraj cu Chindia-Voluntari. După sezonul fotbalistic, începând de ieri seară a debutat sezonul demiterilor: Mutu de la Voluntari și Pustai de la Gaz Metan au fost îndepărtați

Sezonul competițional 2017-2018 din play-out-ul Ligii 1 s-a încheiat ieri, la Târgoviște, odată cu salvarea Voluntariului de la retrogradare, după un meci dramatic de baraj cu Chindia. După sezonul fotbalistic, începând de ieri seară a debutat sezonul demiterilor: Adi Mutu de la Voluntari și Cristian Pustai de la Gaz Metan au fost îndepărtați de la echipele lor.

FC Voluntari nu a impresionat în play-out, ba dimpotrivă, însă cu toate acestea s-a salvat la baraj. Conducerea clubului ilfovean nu a fost impresionată, iar ”Briliantul” Mutu a fost îndepărtat. Consiliul de Administrație al clubului a decis că Adrian Mutu nu mai poate să rămână la echipă, deși a reușit să salveze echipa de la retrogradare.

Cu Mutu a plecat și Dan Leasă, președintele clubului, care și-a dat demisia, nefiind de acord cu decizia CA. ”Chiar dacă echipa și-a îndeplinit obiectivul adică salvarea de la retrogradare, n-a mai contat nimic.... Așa că am plecat și asta a fost", a spus Leasă pentru Gazetă.

Și mai surprinzătoare este plecarea lui Cristi Pustai de pe banca tehnică a celor de la Gaz Metan Mediaș. Conform digisport, oficialii echipei Gaz Metan Mediaș urmează să anunțe în scurt timp că se despart de antrenorul Cristian Pustai. Tehnicianul va fi demis de club, chiar dacă echipa a terminat sezonul pe locul 4 în play-out.

Pustai a realizat adevărate minuni în Ardeal, cu o echipă care după sezonul regulat era văzută principală candidată la ”matineu” alături de Juventus.

Favorit să îi ia locul pe banca tehnică este Mihai Teja, pe care ardelenii doresc să îl convingă să preia echipa cât mai repede. Săptămâna viitoare lotul de jucători se va reuni pentru a începe pregătirea pentru noul sezon.

Cristi Pustai era cel mai longeviv antrenor din Liga 1: 2944 de zile adunase profesorul de matematică pe banca celor de la Gaz Metan Mediaș în perioadele 2007-2013 și 2016-2018 de Liga 1 și Liga 2.

OFICIAL: Antoine Griezmann a anunțat unde va juca în sezonul viitor! Ce a ales francezul între Barcelona și Atletico Mad... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Maroc - Iran ora 18:00, grupa B. Derby-ul outsiderelor din grupa Spaniei și a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x