Căutare Live

Antrenorul Pablo Machin, dat afară de la Espanol după două luni şi jumătate

Antrenorul Pablo Machin a fost dat afară de la echipa Espanol după două luni şi jumătate de la numirea în funcţie, perioadă în care echipa a disputat zece meciuri în LaLiga.

După demiterea predecesorului său, David Gallego, Pablo Machin, 44 de ani, a preluat echipa catalană la 7 octombrie, când a semnat un contract pe un sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă unul. El a mai antrenat echipele Numancia, Girona şi FC Sevilla.

Sub conducerea lui, Espanol a câştigat un meci în LaLiga, a remizat de două ori şi a pierdut de şapte ori.

Astfel, formaţia este pe locul 20, ultimul, cu 10 puncte în 18 etape, la cinci puncte de Mallorca, de pe locul 17, care asigură menţinerea în LaLiga.

Echipa din Barcelona a mers mai bine în Liga Europa, obţinând calificarea în 16-imi, după ce s-a clasat pe locul I în Grupa H, din care au mai făcut parte formaţiile Ludogoreţ, Ferencvaros şi ŢSKA Moscova.

Sursa : news.ro

Mihai Teja a plecat de la Poli Iaşi... Kim Clijsters revine în tenis în martie 2020...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri