Antena Căutare

Apariție incendiară a Larisei Iordache. Campioana României la gimnastică, fotografii fără inhibiții a doua zi de Crăciun

Poate ultima mare campioană a României la gimnastică astistică, a pozat într-o ipostază super-sexy, postând fotografia pe rețelele de socializare a doua zi de Crăciun.

Apariție incendiară a Larisei Iordache. Campioana României la gimnastică, fotografii fără inhibiții a doua zi de Crăciun Galerie
Larisa Iordache - gimnastică

În apropierea bradului, Larisa Iordache s-a lăsat fotografiată într-o costumație, care lasă imaginația fanilor sportului să zburde nestingherită. Frumoasa sportivă a României le-a transmis urmăritorilor săi și un mesaj în care îndeamnă la bunătate și liniște în această perioadă a anului:

"Bunătatea în cuvinte creează încredere. Bunătatea în gândire creează profunzime. Bunătatea în dăruire creează iubire", a scris Larisa Iordache.

Larisa Iordache (n. 19 iunie 1996, București) este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. S-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva” iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. Începând cu februarie 2019, Larisa se antrenează alături de Octavian Bellu și Mariana Bitang.

S-a apucat de gimnastică întâmplător după ce a fost remarcată în parc de către Mariana Câmpeanu, antrenoarea clubului Dinamo pentru ambiția de care dădea dovadă încercând să meargă pe role. A cucerit prima medalie de campioană națională la 8 ani, la concursul "Mica Gimnastă".

"E unică în gimnastică", o caracterizează Mariana Bitang pe Larisa, despre care mai spune că: “Are explozie, are viteză, este o combinație între dificultate acrobatică și veleități artistice. Pe Larisa e dificil să o bagi într-un tipar. Tot ce-mi doresc este ca ea să fie un nou reper în gimnastica mondială, precum celelalte campioane ale noastre. Să fie Larisa Iordache!”.

Averea strânsă de fotbalistul Marian Aliuță. Fostul stelist are casa poleită în argint... David Moyes a revenit la West Ham United...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x