Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Apariție incendiară a Larisei Iordache. Campioana României la gimnastică, fotografii fără inhibiții a doua zi de Crăciun

Poate ultima mare campioană a României la gimnastică astistică, a pozat într-o ipostază super-sexy, postând fotografia pe rețelele de socializare a doua zi de Crăciun.

Larisa Iordache - gimnastică

În apropierea bradului, Larisa Iordache s-a lăsat fotografiată într-o costumație, care lasă imaginația fanilor sportului să zburde nestingherită. Frumoasa sportivă a României le-a transmis urmăritorilor săi și un mesaj în care îndeamnă la bunătate și liniște în această perioadă a anului:

"Bunătatea în cuvinte creează încredere. Bunătatea în gândire creează profunzime. Bunătatea în dăruire creează iubire", a scris Larisa Iordache.

Larisa Iordache (n. 19 iunie 1996, București) este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. S-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva” iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. Începând cu februarie 2019, Larisa se antrenează alături de Octavian Bellu și Mariana Bitang.

S-a apucat de gimnastică întâmplător după ce a fost remarcată în parc de către Mariana Câmpeanu, antrenoarea clubului Dinamo pentru ambiția de care dădea dovadă încercând să meargă pe role. A cucerit prima medalie de campioană națională la 8 ani, la concursul "Mica Gimnastă".

"E unică în gimnastică", o caracterizează Mariana Bitang pe Larisa, despre care mai spune că: “Are explozie, are viteză, este o combinație între dificultate acrobatică și veleități artistice. Pe Larisa e dificil să o bagi într-un tipar. Tot ce-mi doresc este ca ea să fie un nou reper în gimnastica mondială, precum celelalte campioane ale noastre. Să fie Larisa Iordache!”.

Recomandari