Antena Căutare

Arpad Paskany: „Interesul nostru de a juca pe Cluj Arena e unul legal si just”

Finantatorul CFR-ului a declarat ca nu renunta la dorinta de a juca pe cel mai recent inaugurat stadion din tara si ca daca echipa lui nu va fi lasata se va comite o ilegalitate.

Desi nu a vazut meciul cu Albania, Arpad Paskany e la curent cu evolutia nationalei si a declarat intr-un interviu pentru o televiziune locala ca singura solutie este naturalizarea unor jucatori:"Nu stiu de ce sunt asteptarile atat de mari legat de echipa nationala. Noi de mult nu mai avem o selectionata puternica. Au venit generatii bune in tari mici ca Bosnia sau Albania. Asa ca trebuie sa privim inainte spre calificarile urmatoare. Cu Mutu nu stiu cata rabdare putem avea sau nu, dar si daca nu avem rabdare ce putem face? Putem pune altii in locul lui? Nu. Baza de selectie e asa cum este. Trebuie sa naturalizam. Care e diferenta dintre un jucator nascut la Cluj si unul la Rio de Janeiro, daca ambii vor sa apere culorile nationalei?"

Legat de inaugurarea Cluj Arena, finantatorul CFR sustine ca e normal ca echipa lui sa evalueze acolo: „Interesul CFR sa joace e Cluj Arena este just si egal. Atat timp cat exista doua echipe ce evolueaza la acelasi esalon nu poti sa-i interzici uneia sa beneficieze de facilitatile unei investitii publice. E clar ca financiar ne-ar fi mai bine".

Finantatorul a surprins din nou, declarand ca in acest sezon, cei din Gruia au cel mai bun lot de la promovare: „Acum nu jucam nici la 75% din potential. E vorba de omogenitate. Sper ca odata cu trecerea etapelor, sa ne revenim. Piccolo si De Zerbi nu au avut cum sa semneze cu Rapid, pentru ca sunt sub contract cu noi."

Echipa feminina a Romaniei la tenis de masa, vicecampioana europeana... Romania a terminat pe locul 8 finala masculina pe echipe de la CM de gimnastica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x