Antena Căutare

Arsenal - AC Milan 3-0 / Atat de aproape...

Tunarii au reusit sa marcheze de 3 ori in prima repriza dar au ratat enorm in a doua, asa ca au fost nevoiti sa paraseasca competitia.

Inaintea returlui de pe Emirates, Christian Abbiati declara ca are cosmaruri cu Deportivo la Coruna, echipa ce eliminase Milanul in 2004 dupa ce pierduse in tur cu 4-1 pe San Siro.
Nu a fost departe de adevar, pentru ca dupa prima repriza din Anglia se preconiza un dezastru pentru liderul din Serie A. Arsenal reusise sa puncteze de 3 ori.
Mai intai Koscielny, fundasul adus de la Lorient a trimis in poarta adversa dupa un corner de pe stanga, apoi cehul Rosicky a dublat avantajul tunarilor, pentru ca in ultimele minute ale mitanului van Persie sa transforme un penalty.
Pauza insa a pus parca o bariera in calea jocului lui Arsenal, pentru ca tunarii nu s-au mai regasit. Mai mult, Milanul putea marca pe contraatac, insa imprecizia lui Ibrahimovic sau El Shaarawy au pastrat 0 pe tabela in dreptul trupei lui Allegri.
Chiar si asa, a fost suficient, pentru ca la poarta lui Abbiati ocaziile au fost rare, iar cele existente au fost ratate cu seninatate de Gervinho sau van Persie.
AC Milan insoteste Benfica in sferturile Ligii Campionilor, unde miercuri vor ajunge Barcelona si, foarte probabil, Olympique Lyon.
Foto: EPA
Romania a coborat un loc in clasamentul FIFA... Bilbao da lovitura pe Old Trafford. Vezi rezultatele din Europa League!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x