Antena Căutare

Asier del Horno, transferat la Real Valladolid

Fost jucator al lui Athletic Bilbao, Asier del Horno, a fost achizionat de formatia spaniola Real Valladolid.

In varsta de 29 de ani, fundasul stanga spaniol a debutat in primera in sezonul 2000-2001, si a fost cotat in urma cu cativa ani ca fiind unul dintre cei mai buni de pe postul sau, in Europa.

Del Horno a mai evoluat dealungul carierei si la Chelsea pentru un singur sezon, dupa ce a fost transferat de la Valencia pentru suma de opt milioane de lire sterline.

Fundasul va fi prezentat astazi la noua sa echipa, pentru care va evolua pana la finalul sezonului. Nu este exclus ca debutul la noua sa echipa sa fie chiar impotriva Valenciei in urmatoarea etapa de campionat.
Deportivo - Real Madrid 1-3... Cupa Africii pe Natiuni/ Egiptul obtine al treilea trofeu consecutiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x