Antena Căutare

Aston Villa - Manchester City 0-1 / Cetatenii isi recupereaza fotoliul de lider

Echipa la care este legitimat Costel Pantilimon s-a impus in deplasarea de la Birmingham si a trecut, din nou, in fruntea clasamentului din Premiere League.

Manchester United a trecut sambata pe tern propriu de Liverpool si s-a instalat pe prima treapta a podiumului din Premiere League.

Pentru a-si recupera fotoliul de lider City trebuia sa bata la Birmingham pe Aston Villa. Si elevilor lui Mancini nu le-a fost deloc usor, pentru ca Alex McLeish si-a pus echipa pe doua linii.

In prima repriza, City a avut o singura ocazie importanta, atunci cand Adam Johnson a trimis in bara portii lui Given. Dupa pauza insa, cetatenii au amenintat poarta lui Given de 3 ori in 12 minute. Irlandezul dintre buturile gazdelor sau imprecizia lui Aguero sau Silva au facut ca scorul sa ramana egal.

Aceasta pana in minutul 63, cand Lescott a marcat din careul de 6 metri dupa o recentrare venita dintr-un corner executat de pe partea stanga in directia de atac a jucatorilor lui Mancini.

Villa a cautat egalarea si putea sa o reuseasca pe finalul partidei, atunci cand Cuellar si Bent nu au reusit sa-l invinga pe Hart.

In urma acestei victorii, Manchester City acumuleaza 60 de puncte din primele 25 de partide, record realizat de Arsenal in sezonul 2007-2008.

Intr-o alta partida din aceeasi etapa, West Bromwich Albion a batut cu 5-1 in deplasare pe Wolverhampton.

Foto: Intact Images / EPA

WRC: Jari-Matti Latvala a castigat Raliul Suediei... Oltchim - Metz 30-21 / Victorie la pas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x