Antena Căutare

Astra - Ceahlaul 0-0 \ Egal plictisitor in debut de etapa

Astra Ploiesti a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de pe teren propriu impotriva Ceahlaului Piatra Neamt, prima partida a etapei a 15-a din Liga I.

Cu 24 de puncte, prahovenii ii egaleaza pe cei de la FC Vaslui si pe campionii de la Otelul Galati, urcand pe locul 6 in clasament, in timp ce nemtenii continua sa stea linistiti la mijlocul ierarhiei, pe pozitia a 10-a.

Doar 7 bilete a vandut Astra inaintea meciului, o cifra care i-a determinat pe oficialii gazdelor sa permita in cele din urma accesul liber pe stadion, insa numarul spectatorilor din tribune a fost si in aceste conditii foarte mic. Cunoscand felul in care s-au desfasurat ostilitatile, nici nu este de mirare.

Meciul poate candida cu sanse mari la titlul de cel mai slab al sezonului, cele doua echipe oferind un joc plictisitor si cu putine momente interesante. Daca oaspetii au fost hotarati sa obtina remiza, renuntand din start la orice veleitate ofensiva, in schimb, jucatorii lui Tibor Selymes au incercat sa ameninte poarta lui Villadsen, dar reusitele lor se pot numara pe degetele de la o mana.

N'Doye a avut prima oportunitate in minutul 3, cand sutul sau de la distanta a fost respins cu greu de goalkeeperul danez al Ceahlaului, pentru ca, pana la pauza, Fatai, lovitura de cap peste, si Bajenaru, sut putin pe langa, sa treaca si ei pe langa deschiderea scorului.

Repriza a doua nu a adus nicio schimbare in desfasurarea jocului, asistenta redusa asteptand pana pe final ca Astra sa-si creeze ocazii, iar atunci cand s-a intamplat, in ultimele cinci minute, Udoji a ratat cu seninatate de doua ori din mijlocul careului.

Astra: S. Lung Jr. - Mihalache, L. Goian, V. Gaman, Junior Morais (Tiganasu 87) - Stratila, Takayuki, N'Doye, Bajenaru - Fatai (Udoji 66), Miranda

Ceahlaul: Villadsen - Dumitras (Nohai 46), Forminte, Cazan, Barna - Monroy, Al. Achim - M. Constantinescu, Cebotaru, Stana (Badescu 85) - Gafita (H. Chiacu 70).

Sursa: antena3

Foto: Intact Images

Udoji, facut maimuta de propriul patron... Andre Villas-Boas: "Abramovich ma sustine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x