Antena Căutare

Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO ONLINE

Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO. Echipele care în urmă cu trei sezoane luptau pentru titlul de campioană în Liga 1, Astra și FCSB, se întâlnesc sâmbătă, la Giurgiu, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Astra - FCSB este live video online, sâmbătă, de la ora 21:00.

Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO. Din sezonul 2015-2016 până azi, lucrurile s-au schimbat mult în raportul forțelor din Liga 1. Dacă FCSB și-a păstrat statutul de eternă pierzătoare a campionatului, rămânând pe locul 2 în toate edițiile cu Play-off, Astra a dispărut din peisajul forțelor Ligii 1. Dintr-o echipă de top, Astra post-Șumudică este acum o echipă medie a campionatului.

Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO. Meciul de sâmbătă este un adevărat test pentru Nicolae Dică și ”perlele sale”. Mulți așteaptă să vadă cum se va comporta FCSB în acest sezon fără unul dintre puținii fotbaliști adevărați din lot, Constantin Budescu, plecat între timp în zona banilor Asiei. De la FCSB au mai dispărut Denis Alibec, care nu mai era demult un fotbalist, și, temporar, Harlem Gnohere, cel care este accidentat, dar și pus pe lista de transferuri.

Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO. În afară de Budescu și Alibec, de la FCSB au mai dispărut Găman, Larie, Achim, Stăncioiu și Jorge, însă aceștia nu prea contau. La veniri, vicecampioana i-a bifat pe Moruțan și Qaka, doi jucători mult sub nivelul unei echipe care se vrea sus de tot în Liga 1 și în Europa League.

Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO. Schimbări importante au avut loc și la Astra. Gigi Mulțescu a plecat, iar în locul său a venit Marius Măldărășanu, fost idol în Giulești. Acesta a cerut și câțiva jucători pentru întărirea lotului, iar la Giurgiu au venit fostul golgheter al Ligii 1, Azdren Llullaku și Neluț Roșu de la Levski Sofia.

Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO. La casele de pariuri, FCSB are o cotă mult mai mare decât avea, de exemplu, în primăvară, atunci când lupta pentru titlu. Dacă în luna aprilie avea 1,55, acum a ajuns la 2,00. Mai mult ca sigur, pariorii nu au deloc încredere în Dică, Becali și elevii lor. În ultimele patru meciuri de la Giurgiu, cele două echipe și-au împărțit victoriile.

Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO. Cu excepția ultimului meci, acel 0-3 din primăvară, care a fost un duel ”special”, în care doar FCSB a contat, din 2012 nu s-au marcat peste 2,5 goluri în meciurile jucate de cele două la Giurgiu. Au fost 9 meciuri: 2-0, 0-1, 1-0, 2-0, 0-2, 2-0, 0-0, 2-0, 1-1. Astfel, nu putem decât să recomandăm un ”sub 2,5 goluri” la cotă de 1,77

Gabriel Boriga revine în vârful baschetului românesc! Va ocupa o funcție importantă la CSM Steaua București... Gest uriaș! Naționala Croației donează toți banii câștigați la Cupa Mondială din Rusia! Unde va ajunge uriașa sumă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x