Antena Căutare

AFC Hermannstadt - Sepsi OSK Sf. Gheorghe LIVE VIDEO ONLINE

AFC Hermannstadt - Sepsi OSK Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Revelația sezonului trecut din Cupa României, AFC Hermannstadt, debutează pe prima scenă a fotbalului românesc sâmbătă, de la ora 18:00, contra celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Hermannstadt - Sepsi este live video online, sâmbătă, de la ora 18:00.

AFC Hermannstadt - Sepsi OSK Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Din păcate pentru sibienii lui Alexandru Pelici, meciul cu Sepsi va fi ”acasă” doar pe hârtie. Meciul va avea loc pe stadionul Trans Sil din Târgu Mureș, acolo unde sibienii vor fi izolați până la reconstrucția propriului stadion din Parcul Sub Arini. ”Prietenii” de la Mediaș nu au acceptat ca Sibiul să evolueze pe teren propriu pe Stadionul Gaz Metan, astfel că Târgu Mureș a fost soluția aleasă.

AFC Hermannstadt - Sepsi OSK Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. În perspectiva noului sezon din Liga 1, nou-promovata din Sibiu a efectuat câteva transferuri interesante. Au venit, printre alții, fostul campion al României cu Astra, Dandea, fostul jucător al Gazului, Radu Zaharia, dar și câțiva străini în care Pelici își pune speranțe. Mult mai impresionantă a fost campania de achiziții a celor de la Sepsi. La echipa din Covasna au venit, printre alții, Vașvari (Poli Timișoara), Jankovici (Sutjeska Niksic), Jovanovici (Lahti) și Nouvier (CFR Cluj).

AFC Hermannstadt - Sepsi OSK Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată până în prezent. Pe undeva e normal, având în vedere că sibienii au fost înființați în 2015, iar Sepsi în 2011.

AFC Hermannstadt - Sepsi OSK Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. La casele de pariuri, cele două echipe pornesc cu șanse egale. Sibienii au 2,70, iar cei de la Sepsi au 2,75. Remiza este văzută cu o cotă de 2,95.

AFC Hermannstadt - Sepsi OSK Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Fiind primul meci din istorie între cele două și un meci de debut pentru Hermannstadt pe prima scenă, anticipăm un duel fără prea multe goluri. Pontul recomandat ”sub 2,5 goluri” - cotă 1,60

Revista presei sportive, 18.07.2018: Cum i-a luat CFR-ul lui Gigi Becali cel mai dorit atacant; Ronaldo atrage starurile... Cutremur în Bănie! Căpitanul celor de la FC ”U” Craiova, condamnat la închisoare cu executare. Ce acuzații i se aduc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x