Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Au întors-o ca la "mititica"! Dumitru Dragomir A FOST ELIBERAT

Marţi dimineaţă, după mai bine de cinci ore de audieri, Mitică Dragomir a fost eliberat din arest, după ce judecătorii au considerat că fostul preşedinte al LPF poate fi cercetat în libertate

Marţi dimineaţă, după mai bine de cinci ore de audieri, Mitică Dragomir a fost eliberat din arest, după ce judecătorii au considerat că fostul preşedinte al LPF poate fi cercetat în libertate. Mihai Corbu şi Radu Arhire, ceilalţi inculpaţi în dosarul drepturilor tv de la Liga I, au fost reţinuţi pentru 29 de zile.

Dragomir fusese adus la Tribunalul Bucureşti luni noapte, procurorii cerând ca acesta să fie privat de libertate în următoare perioadă pentru a nu afecta bunul mers al anchetei.

Liga Profesionistă de Fotbal a fost prejudiciată cu suma de 3.000.000 euro, prin crearea unui circuit fictiv de intermediere a vânzării unor pachete din drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din campionatul intern, se arată în comunicatul Parchetului.

"Din datele şi probele administrate în cauză rezultă indicii rezonabile că în perioada 2011 - 2013, patrimoniul Ligii Profesioniste de Fotbal a fost prejudiciat cu suma de 3.000.000 euro, prin crearea unui circuit fictiv de intermediere a vânzării unor pachete din drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal, în condiţiile în care vânzarea reală s-a realizat prin negociere directă (fără intermediari) între reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal şi reprezentanţii societăţii câştigătoare. De asemenea, rezultă indicii rezonabile că suma de bani a fost spălată printr-un circuit fictiv în care sunt implicate mai multe societăţi comerciale" - Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti

Recomandari