Antena Căutare

Au primit ce si-au dorit! Avram si Terbea pot vorbi cu Mircea Sandu

Fostul sef al arbitrilor, Vasile Avram, si omul de afaceri Sorin Terbea pot vorbi din nou cu seful FRF, Mircea Sandu, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti, unde sunt judecati pentru fapte de coruptie in arbitraj, a ridicat interdictiile dispuse in acest sens.

Curtea de Apel Bucuresti a admis, joi, mai multe cereri intre care si una prin care Vasile Avram si Sorin Terbea solicitau instantei ridicarea interdictiei de a lua legatura cu presedintele FRF, Mircea Sandu, si cu alti martori implicati in dosar. Instanta a admis aceasta cerere.

In plus, Curtea de Apel a admis si cererile celor trei, Avram, Terbea si avocatul Penciu, de a parasi Capitala, cu incuviintarea instantei, pentru perioade determinate. Astfel, Avram poate pleca din Bucuresti in perioada 20 decembrie - 5 ianuarie 2012, pentru a merge in Vrancea, asa cum a cerut.

In cazul lui Terbea instanta a ridicat temporar interdictia, pentru perioada 15 decembrie - 29 ianuarie 2012, pentru a merge in Mures, Brasov si Covasna, pentru a onora mai multe contracte de deszapezire, care sunt incheiate cu firmele sale. Totodata, avocatul Adrian Penciu poate parasi localitatea in perioada 22 - 28 decembrie, cand va fi plecat in Bulgaria.

Avram si-a motivat solicitarea prin contractul de munca pe care il are cu Federatia Romana de Fotbal, in calitatea sa de director fiind nevoit sa ia legatura cu presedintele Mircea Sandu.

Totodata, Vasile Avram a solicitat instantei ridicarea interdictiei de a parasi localitatea, dorind sa petreaca sarbatorile de iarna alaturi de mama si fratii sai in comuna Ruginesti.

Omul de afaceri Sorin Terbea a cerut judecatorului ridicarea interdictiei de a lua legatura cu mai multe persoane implicate in dosar, din lumea fotbalului, cum ar fi Mircea Sandu sau Ion Neagu, si angajati ai firmelor sale.

Urmatorul termen de judecata s-a stabilit pentru 17 ianuarie 2012, la ora 14.00.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Rosicky spre Wolfsburg... O victima a lui Nicolita ironizeaza PSG: "Meciul cu ei e unul obisnuit"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x