Aubameyang, decisiv pentru Gabon

In primul meci din grupa C, a doua gazda a Cupei Africii pe Natiuni din acest an a trecut la pas de Niger.

Cupa Africii pe Natiuni s-a mutat, incepand de luni, in Gabon. Aici, gazdele imbracate intr-un echipament similar cu cel al Braziliei, au dat piept cu Nigerul, echipa ce a lasat acasa Egiptul si Africa de Sud.

Din pacate pentru frumusetea spectacolului, Maazou si compania au dat o replica palida, permitandu-le gabonezilor sa se impuna.

Pierre Aubameyang, colegul lui Nicolita de la Saint Etienne a dechis scorul reluand cu capul o centrare a lui Stephane NGuema, fostul jucator al lui Rennes.

Pana la pauza, portarul Kassaly Daouda a mai fost invins o data. NGuema a marcat din apropiere dupa ce reluarea lui Aubameyang fusese blocata.

Mouloungui putea face 3-0 dupa pauza, la fel cum Maazou ar fi putut reduce din handicap, insa atat jucatorul lui Nice, cat si jucatorul ce a fost nevoit sa plece de pe Chaban Delmas in urma unui conflict cu galeria bordeleza, au fost imprecisi la finalizare.

Foto: Intact Images

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri